Villa Fröjdekulla

Restaurang – Catering – Konferens

Hösten, vintern 2022-2023

Villa Fröjdekulla erbjuder avhämtning och leverans av mat; buffé, meny samt vår populära smörgåstårta.

Sedan april 2022 är vi ett renodlat cateringföretag, då vi sålt hela fastigheten med festvåning. Dock är vi, glädjande nog, kvar i kök, på samma adress, som hyresgäst hos de nya ägarna. Vi kan alltså fortsatt erbjuda de flesta av våra tjänster och uppdrag vi tidigare gjort.

Förändringar:

Vi erbjuder mat för avhämtning och utkörning, även med personal, till fester och sammankomster. Smörgåstårta gör vi till i stora mängder, det är en storsäljare!

Mat, catering. Buffé eller meny upp till max ca 80 p. (men tveka inte att höra av er med förfrågningar även för större förfrågningar. Vår yta är numera begränsad, begränsat antal kylar och frysar, gör att de större uppdragen vi tidigare gjort får vi hänvisa till  andra cateringföretag.

Och ett beslut vi tagit i år, med de nyheterna enligt ovan, samt med de rådande omständigheterna gällande världsläget, råvarutillgången och kostnader och skenande elkostnader kommer vi ej att erbjuda vår jultallrik eller julmatsbuffé. den största anledningen till detta är att vi har ej har den mängd kylar och frysar för att kunna tillverka och förvara julmaten, och ej kyla för den mängd tallrikar och bufféer som vi gjort genom åren. Det har varit ett svårt beslut, men det finns i dagsläget inte en möjlig, rimlig lösning på detta.

Hör av er till oss med era förfrågningar kring mat till de fester och sammankomster ni skall ha i höst och vinter.

Vi går snart in på det 27 året med Villa Fröjdekulla Catering

Väl mött önskar  Lotta och Robert Krosse