Villa Fröjdekulla

Restaurang – Catering – Konferens

Catering

Vi gör med vana händer små som stora cateringuppdrag. Allt från cocktailtilltugg och smörgåstårta till hela fest och bröllopsarrangemang där vi kan ordna allt; glas och porslin, dukar och kandelabrar, och framför allt god, vällagad mat, lagad från grunden, serverad av proffsig personal.

Hör med oss hur det går till 2021

 Catering - Kalmar, Nybro, Högsby, Lenhovda, Älghult Catering - Kalmar, Nybro, Högsby, Lenhovda, Älghult Catering - Kalmar, Nybro, Högsby, Lenhovda, Älghult Catering - Kalmar, Nybro, Högsby, Lenhovda, Älghult

Catering - Kalmar, Nybro, Högsby, Lenhovda, Älghult Catering - Kalmar, Nybro, Högsby, Lenhovda, Älghult

Kontakta oss för förslag: info@villafrojdekulla.se

eller ring oss och berätta till vilket tillfälle ni önskar våra tjänster:

tel: 0481-505 88

 

 

Buffé

Vi har genom åren blivit uppskattade för våra fina bufféer. Många vill på ett enkelt och prisvärt sätt kunna bjuda på mat utan att behöva stå i köket i dagar i förväg. Även vid tillfällen då det inte är födelsedag eller annan högtid, utan bara bjuda över grannarna lite enkelt en sommartorsdag, eller fotbollslaget före sommaruppehållet. Det skall vara enkelt att träffas över en bit mat. Men det kan kräva både tid, arbete och inte minst ett väldigt stort kylskåp, vilket många kanske inte har.

Vi sammanställt våra  bufféförslag, populära, och även med teman, alltså ett stort urval med rätter som ni kan välja bland. Med information hur det kan gå till, i nedladdningsbart pdf-format.

Vi erbjuder allt från enkla, prisvärda bufféer, till stora bufféer för bröllopsfesten eller högtidsdagen.

Vi lägger upp våra bufféer på porslin, som ni sedan själva kan återlämna till oss efter överenskommelse.

Vi väljer med omsorg våra råvaror och använder oss så långt vi kan av lokala produkter, kvalitet framför allt.

Trerätters-menyer

Vi har sammanställt förslag till 3-rättersmenyer till er catering.

Bröllop, födelsedagsfest eller företagseventet, vid de flesta sammankomster är maten det centrala att träffas över. Kontakta oss för förslag  till er catering. Läs igenom, och kontakta sedan oss, så går vi tillsammans igenom era önskemål.

 

Tala med oss om allergener. Vi ordnar menyer och bufféer som är lämpliga vid allergier eller då ni har önskan om annan specialkost. Tala ALLTID med oss i god tid för bästa resultat.

Vi erbjuder catering i Kalmar, Nybro, Högsby, Lenhovda och Älghult men även längre bort, vi har levererat mat till Storebro, Virserum Oskarshamn, Mönsterås och Öland. Fråga oss!

Regional Matkultur Småland

 

Catering - Kalmar, Nybro, Högsby, Lenhovda, Älghult Catering - Kalmar, Nybro, Högsby, Lenhovda, Älghult

Take-Away